Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ad

Friday, January 21, 2011

temuduga pertama

#manpower budget baru dapat approval..walaupun bos takdak, suka2 hati aku ja nak panggil orang mai interview..kalau aku tak buat sekarang, nanti2 pun kena buat jugak..
#bukan apa..next month schedule seakan2 dah penuh..lebih baik abihkan keja yang mana2 rasa boleh settle dulu..kalau tak abihkan pun, akan ada keja lain lagi yang bertambah..lagi dok pending, lagi tak tau nak buat yang mana satu..
#skrin resume, interview, skrin calon2...bukan keja mudah jugak la untuk dapatkan staff yang boleh buat keja..
#banyak lagi nak kena screening ni..
#resume sendiri pun masih belum update, in case of emergency.... :P
Post a Comment