bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Thursday, January 13, 2011

nak apply jadi microbiologist

Balik bercuti, melangkah masuk ja ke tempat keja, otak terasa penuh..dan mood kerja confirm tak tau dok mana..terbayang2 tempat di langkawi lagi..pastu sakit betis dek mendaki kat gunung Mat Cincang dengan tasik dayang bunting..

Hari rabu pulak, bos bagi amanat baru, sekembalinya dari meeting di KL..tetiba rasa sakit perut dengar amanat bos ni..


Bos, saya tak mau la...tak pandai la nak buat keja lebih2..tak pandai la nak expose2 diri ni..saya nak apply jadi microbiologist boleh? hu hu hu

4 comments:

noreed said...

eh dah bertukar cat lah rumah ni...oopss off topic jap

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Boleh, lagi okey. Kawan depan akak ni kat office pun microbiologist. Kat lab akak ada 3 orang , jawatan yang sama gak. norh kalau kita nak kerja, kena bersesuaian ngan minat kita.baru cool.

norh said...

*noreed

he he...rasa nak tukar mood..tapi tak pandai nak buat yang lebih cantik..

norh said...

*kak ina

tak payah saki2 kepala kan jadi microbiologist..masuk spec, ok..tak masuk, fail... tak payah penat2 pikir justification..