bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Saturday, January 1, 2011

Selamat Tahun Baru 2011


Salam Tahun Baru :)
kawan-kawan dah ready ke dengan senarai azam?
aku? he he he 
aku dah mulakan hari ni; 01012011 dengan salah satu azam aku iaitu untuk enjoy hidup aku :) ...enjoy hidup boleh dikira sebagai satu azam ke? kalau u all kata tak boleh, aku tetap nak jadikan ni sebagai satu azam jugak...


tadi dah menghabiskan masa dengan jalan2 shopping kat AEON Seberang Prai City..ingat nak beli something sebagai reward diri untuk tahun 2010 tapi barang yang dicari tak berkenan di hati..kena cari jugak sampai jumpa ni..he he he

ramai betul orang kat sana tadi..semua orang nampak gembira bila membeli belah..begitu jua aku..shopping itu satu terapi..i likeeeeee :) 


pastu balik dari shopping, aku dengan housemate berangkat ke rumah mak husband kak wan (faham ke?).. kak wan adalah best buddy aku waktu dekat company lama dan masih my buddy sampai sekarang..dan housemate aku keja sekali dengan hubby kak wan.. kami dijamu dengan mi kuah, bihun goreng, bubur assyura dan goreng pisang...walaupun masih kenyang makan di Black Canyon Coffee tengahari tadi, kami tidak menolak rezeki yang terhidang..


rumusan: saya enjoy hari pertama di tahun 2011 :)

2 comments:

yana said...

slmt thun baru..

norh said...

selamat tahun baru :)