bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Sunday, January 13, 2013

stesen kerja

Hari jumaat lepas, gigih kemas tempat kerja.. Boleh tahan mengangkut gak la untuk nampak clear macam dalam gambaq tu..

Sebab?

Cuba teka..

A. Berhenti kerja
B. Tukar department
C. Bos isytiharkan norh tak perlu buat kerja
D. Dan lain-lain..sila nyatakan

Happy Sunday guys... ;)

Published with Blogger-droid v2.0.6

13 comments:

Nieda ramly said...

b kut

Nieda ramly said...

b kut

makcikkantin said...

tukar workstation...(b)......dapat hadiah dak kalau teka betul? :)

dilabangiWORLD said...

bersehnya wstation norh :-)
tempat dilla berserabut taw hahaha
ni mesti mengamalkan system 5S ni

norh said...

*nieda & makcikkantin

jawapan akan diberikan pada hari isnin ni..
hadiah tu akan dipikirkan ye..
ok jugak kan kalau bagi hadiah..he he


*dila

bersih sebab dah dibersihkan..cuba kalau tak..he he he

Harith Iskandar said...

D kot? naik pangkat?

norh said...

*harith

he he.. naik pangkat?
kita tunggu esok eh..

azieazah said...

Lain-lain:
mood mengemas tahap gaban, semua barang simpan masuk laci sebab cuti panjang hari tu. hehehhe

Uncle said...

mesti C!

4feet8 said...

tukar department eh?

Fadilah Aziz said...

D- naik pangkat

Betul tak?

MulutPayau said...

Akak pun teka D...naik pangkat..

sisR said...

Ni mesti naik pangkat kan?