Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ad

Thursday, January 24, 2013

Winter @ Beijing 14: Bird Nest Stadium

jom sambung photoblog Beijing :)

hari keempat..
awal pagi kami ke jewellery centre (katanya penyumbang waktu Olympic Beijing hari tu)..
kat sini pun ada kisah lucu jugak.. siapa2 yang ada pengalaman kat sini dan siapa2 yang bakal ada pengalaman di sini, senyumlah :)
pengajarannya; kat mana2 pun, dalam apa2 jua situasi, buat la timbang tara secara bijaksana ye..he he he


ini entrance jewellery centre tu

sembang2 sebelum dengar orang lain bersembang ;)

bird nest stadium berhadapan dengan centre tadi..


ambik gambar dari luar saja..ground pakej tak termasuk dgn tiket masuk ke dalam..
masa diberi sat saja..tak sempat nak masuk dalam..

Pangu 7star Hotel






my dear housemate merangkap travel partner jalan2 :)
 
topi adalah wajib masa sejuk ni..
sebelum pernah merasa winter, dok heran gak pasai pa nak tutup2 telinga ni..
la ni dah tau :p


ubi panggang

berangan

walaupun baru ja keluar atas kuali, jangan harap nak rasa buah berangan tu panas..sejuk gedi..










sekian, entry pendek untuk hari ini :)

Post a Comment