Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ad

Sunday, January 20, 2013

happy birthday norh

happy birthday to norh..
motif nak wish kat diri sendiri?
:p

 Alhamdulillah untuk segala rezeki dan nikmatNya..

  another birthday wish,
bermaksud bertambahnya satu lagi angka kat umur norh..
bila di'ingat' balik angka untuk umur tahun ni,
alamak, dah tua dah rupanya..baru tersedar :p

seperti tahun sebelum2 ni, takde yang special pun untuk 20 januari..dan selalunya 20 januari, norh takkan bekerja since pada masa yang sama, public holiday untuk Kedah (Hari Keputeraan Sultan Kedah).

dan tahun ni bertambah lagi tak specialnya bilamana rasa terkilan tak dapat nak tunaikan umrah pada tahun ni disebabkan isu mahram tu, masih terasa..hu hu

cuma bila sampai waktu birthday ni, muncul lagi la soalan feveret, 'bila nak kawen'..
hhmmm..tak tau nak bagi jawapan dan reaksi macam mana..
kalau la norh ada jawapannya kan... 
takut dak menghadapi umur meningkat tapi masih single?
actually, depend on situasi;
kalau ditanya waktu mode positif on, positif la jawapannya..tapi kalau ditanya waktu norh tengah weng, weng jugak la jawapannya :p
 

ni gambaq last dec..januari ni, norh tak ke mana2 pun..
februari masih dalam perancangan..ada sesiapa nak ikut ke? he he


motif tayang gambaq sendiri berlatarkan kaunter air asia dalam entry birthday?
saja suka2..
kot2 la ada sesapa nak bagi tiket air asia sebagai hadiah birthday..he he he
:p

Post a Comment