Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ad

Monday, January 14, 2013

make over

merujuk pada entry semalam; stesen kerja


antara tekaan dari rakan2 sekalian adalah; tukar department & naik pangkat..

he he he
agaknya la kan..sapa la nak terima staff dari department QA masuk department depa? 
mesti orang QA adalah orang pertama yang depa vote out :p

naik pangkat untuk norh??
hmmmm..
dah bertahun di'propose' oleh bos..(boleh tara tu)...
tapi...tapi dan tapi..*diam itu lebih baik*

naik pangkat maksudnya bertambah pening kepala..
belum naik pangkat lagi, dah bertambah job scope setiap tahun..
kalau naik pangkat, macam mana nak ambik cuti berjalan2 makan angin pulak kan?..
dah la norh jenis yang kalau bercuti, terus lupa pasal kerja..

sebenarnya ada sedikit ubahsuai kat opis..
make over untuk menyemarakkan semangat staff QA.. :P
semarak la sangat..
setiap hari pun 'marak' jugak sekarang ni..
ada ja yang nak cari pasal..

tunggu minggu depan..
make over menjadi ke tak..
:)
Post a Comment