bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Saturday, January 26, 2013

hadiah besday dari bos

hadiah la sangat :p

kelmarin (kata orang utara)...

 
ofis baru dah siap..
ramai gak la yang jadi tetamu..
padahal bukan renovate sakan pun..
cuma tukar kerusi meja (kerusi next week baru sampai), partition baru plus rak baru..
pastu buang karpet..maintain tiles lama..zaman dulu2 punya..
depa dah polish sampai berkilat balik :) 

tone colour meja adalah coklat..
tapi norh sengaja pilih kaler muda..nak maintain muda katanya..ha ha ha 
meja pulak tersilap hantar..patutnya lagi besar dari dalam gambar ni..so nanti kena tukaq meja lagi..
gigih sungguh nak meja besaq2 kan..
senang nak hampaq (bentang) file2 atas meja tu.. :p

beza dengan stesen lama,
depan meja norh dah takde partition,
terasa semakin luas pandangan..
tapi lagi senang nak sembang dengan anak buah dan dengan tetamu2 yang berkunjung..hehe
cuma bos dah boleh nampak norh dari luar pintu waktu dia lalu lalang..
 

banyak la jugak pengalaman kat meja lama ni :)

16 comments:

whitecappuccino said...

semangat baru yer norh?

Harith Iskandar said...

tahniah2 sbb ade meja baru...bos pulak yg bg...sayang sungguh dia kt norh :p

norh said...

*wc

Moga2 mcm tu la ;)


*harith

Tima kasih..bos bagi guna bajet company..he he
Dia sayang kat norh sebab KRA dia ja :p

jarimanis said...

biasanya pegawai beso je dpt meja besor hikhikhik

norh said...

jm

meja pegawai besar patutnya kecik ja..tunggu sign doc saja ..he he

Fadilah Aziz said...

wah, seronoknya meja besaq..boleh letak macam2 barang:)

zino said...

perabut baru semangat baru...

ANIM said...

norh..kena syukur ni. 22 thn kak kerja, tak pernah dapat meja cantik begini. kalau tak share dgn cikgu sesi petang, meja kami tu dah tak tetap duduk kakinya (goyang2)...huhu

norh said...

*fadilah

Kalau waktu ofis hour, selalunya tak nampak meja..penuh atas tu..

*Zino

Harapnya begitulah :)

*anim

Alhamdulillah..takut gak ni, nanti bos tambah lagi keja bila dah bg perabot baru. ..he he

nabila said...

erk,hari ni birthday akak ka? kalau ya,happy birthday. :)

wah,mesti lepas ni lebih semangat nak kerja. :D

norh said...

Tq..tp bday 20hb hari tu ;)
In syaa Allah. ....he he

Abil Fikri Ahmad said...

Happy belated Bday..Boss, perhatikan sikit norh ni, asyik layan blog jea!..

norh said...

Tq abg abil..mana sempat layan blog time kerja..semua benda urgent... ;p

amer akat said...

Hi.. aslkum.. bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

~Beb~ said...

weh bkn sikit2 adiah.. klu aku pon cukop dah ni. yg penting die tkr n kte rse di hargai. x nak lebih2 pon.. ye dak

norh said...

*amer

salam


*beb

he he..bukan hadiah besday la.. saja la co ada bajet renovate ofis..so dpt time besday..norh yg isytihar kata bos bagi..